Olot acull aquest dissabte el primer Despentinats Metal Fest

El col·lectiu Els Despentinats porten dos anys promovent la divulgació del rock i totes les seves variants a la Garrotxa. Aquest dissabte estrenen una nova iniciativa: El Despentinats Metal Fest. Un dels grans al·licients serà el concert de les 11 de la nit a la Sala El Torín.

Àpeiron és el cap de cartell del concert central del primer Despentinats Metal Fest. El grup garrotxí hi presentarà el seu nou treball. També hi actuaran els Blaze Out, amb influències com Pantera, i els Seek’em All, una banda tribut a Metallica. El concert, que tindrà lloc dissabte a les 11 de la nit, és l’acte central de la nova activitat organitzada pels Despentinats, que se suma a l’Arròs&Roll, iniciatives solidàries o l’organització de viatges per assistir concerts, amb l’objectiu de promoure i difondre el rock a la Garrotxa. Xevi Sala, membre de Despentinats, ha explicat que la vetllada inclourà el primer concert organitzat per l’entitat que està orientat al metal, en què es promocionen els grups locals però també es donarà a conèixer al públic garrotxí grups del panorama nacional.

El Despentinats Metal Fest arrencarà a les set de la tarda al Bruixes i Maduixes d’Olot, amb Potencia Tòxica i la Banda de la Agonia. La iniciativa, com la resta dels actes que organitzen els despentinats, seguirà difonent l’esperit del rock a la comarca, amb la voluntat de crear comunitat transformadora a través de la música, tal i com explica Núria Condom, membre de l’entitat, qui assegura que “el rock ens uneix i ens fa compartir”.