Reconeixen la tasca comunitària d’una vintena de joves de l’IE Salvador Vilarrasa Besalú

Una vintena d’alumnes de l’Institut Escola Salvador Vilarrasa de Besalú van rebre ahir el reconeixement per part de l’escola i l’Ajuntament per les seves tasques de voluntariat. Es tracta del primer curs que completa tot el cicle, des de primària fins a quart d’ESO.

L’objectiu és que aquests alumnes mantinguin la dinàmica que han tingut aquests anys. Els més grans de l’escola treballen amb els més petits amb apadrinaments lectors, dinamització dels patis, jornades solidàries… Però també activitats amb entitats del poble com Edat 3 i el programa Apadrina un avi, el banc de sang o el banc dels aliments. En definitiva, actuar de forma altruista. Una vintena de noies i nois d’ESO van participar en la que és la primera generació que completa tot el cicle. Es tracta d’un sistema escollit de manera estratègica en estreta col·laboració entre l’Institut Escola i l’Ajuntament del municipi. De fet el Salvador Vilarrassa va ser pioner en aquest tipus d’iniciatives de serveis comunitaris.