Joel Barcons i Mila Duran s’imposen a la sisena edició de la Cursa Picnic Sant Antoni de la Vall d’en Bas

Sant Esteve d’en Bas ha acollit la sisena edició de la Cursa Picnic Sant Antoni. El temps ha aguantat i l’organització ha assolit un rècord de participants, 170. Joel Barcons i Mila Duran han estat els guanyadors de la cursa.

Cursa Picnic Sant Antoni

Un cel amenaçador ha donat la benvinguda als 170 participants de la Cursa Picnic Sant Antoni de Sant Esteve d’en Bas. Sisena edició d’aquest esdeveniment organitzat per un grup d’amics i amigues del poble que ha servit per batre el rècord d’inscripcions. Al final, els núvols només han tapat el sol i han deixat una temperatura força agradable per una cursa de muntanya. 10 quilòmetres de recorregut amb 375 metres de desnivell acumulat en una cursa que repetia el traçat de les anteriors edicions.

Anna Prat, organització Cursa Picnic Sant Antoni: “Aquest any és la vegada que hem tingut més participacio, hem arribat a uns 170. Normalment voltaven el centenar de participants, estem molt contents de poder rebre a més gent i que la cursa es faci una miqueta més gran”.

En categoria masculina Joel Barcons ha estat el primer en trepitjar la meta amb un temps de 49’ i 35”. Seguit a 2’ i 52” per Jordi Roura. El tercer classificat ha estat Oscar Flores amb un cronòmetre de 52’ i 49”.

Joel Barcons, guanyador Cursa Picnic Sant Antoni:  “Ha anat molt bé, el recorregut és molt maco, l’entorn és fabulós. És una cursa curta, exigent, permet empènyer en alguns moments i en altres descansar mínimament.”.

En fèmines Mila Duran ha sumat un títol més al seu palmarès amb un temps d’1h 1’ i 52”. Uns dos minuts i mig després ha arribat la segona classificada: Laura Boix; i el podi l’ha completat Sònia Amor.

Mila Duran, guanyadora Cursa Picnic Sant Antoni:  “Aquest recorregut me’l conec una mica perquè està molt a prop de casa. Sobretot el corriol que va des de Coll de Bas fins a Xenacs, i com que hem enganxat un trosset, doncs tot aquella baixada ja me la coneixia i vulguis o no quan baixes pots anar més segura i guanyes una mica de temps”.

 La Cursa Picnic Sant Antoni amb el temps s’ha anat consolidant i en aquesta sisena edició ha fet un salt quantitatiu a nivell de participació, sempre però, conservant la seva essència familiar.