Nou parelles han participat a la tretzena edició del Projecte Rossinyol

Divendres es va posar el punt i final al Projecte Rossinyol d’enguany, amb un  total de nou parelles formades per alumnes de diferents facultats de la Universitat de Girona i estudiants de secundaria de cinc centres d’Olot.

Mar Roca,  Consellera Comarcal d’educació i joventut: “En fem una valoració molt positiva del projecte. L’experiència ajuda a crèixer al joves, tant els mentos, com el metorat. I quan estem al moment final i ens expliquen la seva experiència amb un somriure, vol dir que els ha fet creixer”

El projecte que ha arribat a la seva 13a edició, es va dur a terme per primera vegada a Olot, convertint-se en una prova pilot del programa. Ara ja és un projecte consolidat, que pretén connectar estudiants i cultures.

Xavier Casademunt, professor de la Universitat de Girona:” És un projecte molt útil pels estudiants. D’entrada els permet conèixer una realitat desconeguda, com la llengua i la cultura, i tenen la possibilitat de viure en primera persona la diversitat cultural”

El projecte, organitzat per L’Ideal – Oficina Jove de la Garrotxa i la universitat de Girona, ha posat en contacte a joves universitaris de la comarca amb estudiants estrangers per enfortir i millor la relació entre els joves.

Des del passat mes de novembre els joves han pogut gaudir del territori garrotxí, a través de noves experiències i excursions.

Víctor González, estudiant de la Universitat de Girona:”Ha sigut una exepirència increible”

Divendres es va fer la festa final amb una trobada de tots els mentors i alumnes que hi han participat.

x