El Tapòdrom dona el tret de sortida a la vuitena edició de la Ruta de les Tapes d’Olot

La vuitena edició de la Ruta de les Tapes d’Olot ja està en marxa. Divendres el tapòdrom va donar el tret de sortida a questa iniciativa de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa que s’allargarà fins a finals de mes.

Els vint restauradors participants de la Ruta de les Tapes van concentrar-se divendres, un any més en el tapòdrom per donar el tret de sortida a la iniciativa. Com és habitual es va celebrar a la Sala el Torin on tots els que s’hi van acostar van poder degustar les tapes que més els van cridar l’atenció.

Amb el tapòdrom, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa aprofita per reunir a tapejadors i restauradors en un sol espai i amb un ambient festiu i distés, fomentant així la interacció entre ells.

David Coloma, gerent de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa: “El Tapòdrom ens permet, amb un passeig, poder provar totes les tapes. Conèixer, parlar amb el propietari i el cuiner de l’establiment i preguntar com l’han fet”.

Un cop donat el tret de sortida a la Ruta de les Tapes d’Olot, totes les propostes es poden provar en els 20 establiments participants fins al 30 de juny per dos euros amb vuitanta, tapa i quinto.