Un ferit lleu és traslladat al Trueta després de patir un accident de trànsit a l’avinguda Sta Coloma d’Olot

Un home ha hagut de ser traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona després de veure’s involucrat en un accident de trànsit a Olot. El Servei d’Emergències Mèdiques ha rebut l’avís d’un accident pel xoc entre dos turismes que circulaven per l’Avinguda Santa Coloma quan faltaven dotze minuts per les deu del matí. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat dues ambulàncies del SEM i un cotxe de la Policia Municipal d’Olot. Han atès dos homes, un dels quals està ingressat a l’Hospital Josep Trueta de Girona per un problema mèdic que no ha trascendit, malgrat que les ferides per l’accident eren de caràcter lleu. Segons ha informat el centre hospitalari, el pacient està estable i evoluciona favorablement.