L’Ajuntament d’Olot edita dues publicacions per difondre l’agenda d’activitats d’estiu

Més de 200 activitats formen part de l’agenda d’estiu de la ciutat d’Olot, coneguda com La Cua del Drac, que s’acaba de presentar. Per primera vegada s’han editat dues agendes de diferent format.

A l’estiu la Cua del Drac es comença a moure i omple Olot de propostes per a tots els públics: festes de barri, circ, visites guiades, concerts… Enguany les àrees de Promoció i Cultura de l’Ajuntament han unit forces amb una ambiciosa campanya de comunicació perquè la programació estiuenca arribi al màxim de gent possible: l’edició de dues publicacions diferenciades.

La primera està més orientada al públic visitant i conté un recull més ampli de les activitats que ofereix Olot des del juny fins les Festes del Tura.

Es mantenen iniciatives com Mirant el cel, a l’Observatori Astronòmic de Batet, el menú d’arròs als Tossols que ofereix el Restaurant les Cols, els monòlegs d’estiu o el concurs Talent Volcànic d’Olot Televisió a la Plaça Catalunya cada dijous de juliol, però també hi ha novetats pensades per potenciar les possibilitats del centre de la ciutat a nivell turístic.

Estanis Vayreda, Regidor Promoció de la Ciutat: “Rutes en bicicleta, un concert de música francesa per recordar el Maig del 68, oferta variada perquè la gaudeixin els olotins i també els que ens visiten a l’estiu”

En l’àmbit cultural continua l’aposta per la qualitat amb propostes que traslladen la cultura al carrer. Per primera vegada  l’Agenda Olot Cultura surt també a l’estiu.

Pep Berga, Regidor de Cultura Aj. Olot: “És sobretot activitat cultural gratuïta i a l’aire lliure, com els concerts del Parc Nou i el Circ a les Places, que aquest any s’amplien”

A banda del circ i la música a l’exterior, l’oferta cultural es complementa amb les exposicions del Museu de la Garrotxa, la biennal Fotografia i un nou cicle d’espectacles familiars a les places cel centre. També destaca el concert que oferirà Hora de Joglar amb la banda municipal de Bellpuig el proper 21 de juny i l’adhesió d’Olot a les iniciatives Liceu a la Fresca i Música als Masos.