L’olotina Anna Gutiérrez és reelegida cap de la Secretaria del President de la Generalitat

L’olotina Anna Gutiérrez ha estat nomenada de nou cap de la secretari del President de la Generalitat. Així s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat. Gutiérrez és olotina de naixement tot i que ara resideix fora de la Garrotxa per motius professionals. Va començar a treballar a l’Ajuntament d’Olot com a segona secretària els anys que Pere Macias va ser alcalde de la ciutat. A partir d’aquell moment va treballar juntament amb Macias durant 25 anys, fins que el polític olotí va deixar la política. Amb ell va passar per diferents departaments de la Generalitat i pel Congrés dels Diputats. Anna Gutiérrez va ser nomenada cap de la secretaria del President de la Generalitat, Carles Puigdemont, el gener del 2016 ara ho serà del President Quim Torra.