Josep Arimany ‘Masnou’ i David Garrigolas aconsegueixen un resultat històric pels dards catalans al Mundial Top Gun de Chicago

Els darders garrotxins David Garrigolas i Josep Arimany ‘Masnou’ aconsegueixen un dels millors resultats de la història dels dards catalans al Mundial de Top Gun de Chicago, als Estats Units. Els dos esportistes van quedar tercers del món per equips, i Masnou també va pujar al podi en l’apartat de ‘cricket’ individual.

Fa anys que a la Garrotxa hi ha un viver important de darders, un fet que es constata amb les nombroses activitats que hi ha al voltant del món dels dards gràcies a l’ADG, l’Associació de Darders Garrotxins. Precisament, dos garrotxins han aconseguit pujar al podi del Mundial de dards Top Gun celebrat a Chicago, als Estats Units. Són David Garrigolas i Josep Arimany ‘Masnou’, que han quedat en tercera posició per equips juntament amb Carles Arola i Àngel Fernández, en l’apartat de 501.

Josep Arimany ‘Masnou’, darder: “Inesperable. Si dius que aniràs allà i quedaràs entre els 30 primers de 300, amb el nivell que hi havia competint…doncs estava bé. Tot el que ve de més s’ha d’aprofitar”.

A més, Masnou va quedar tercer del món en individual, en cricket, en un resultat que és històric per a Catalunya: fa un quart de segle que Masnou forma part del món dels dards i no es recorda un èxit similar. Per la seva banda, Garrigolas va ser novè, en un campionat on hi havia un miler d’esportistes i on a cada categoria hi prenien part prop de tres-cents aspirants al títol. Però de totes maneres, els darders garrotxins són ambiciosos, i fins i tot consideren que podrien haver aconseguit un resultat millor.

David Garrigolas, darder: “Es podia haver jugat millor, però es va fer un bon campionat. Potser va faltar un punt de sort per haver aconseguit una posició més bona”.

Tant Josep Arimany ‘Masnou’ com David Garrigolas van aconseguir la classificació pel Mundial Top Gun de Chicago gràcies a la seva victòria a l’Europeu de Salou, el passat mes d’abril.

x