Les Planes d’Hostoles supera el Besalú a la 3a Fase de la Copa Catalunya Amateur

Les Planes d’Hostoles va certificar la seva classificació a la quarta fase de la Copa Catalunya Amateur després d’eliminar un equip de superior categoria com el Besalú. Els campions de Tercera i Quarta catalana a la Garrotxa van donar un bon espectacle amb 7 gols ben repartits.


La 3a fase de la Copa Catalunya Amateur deparava un derbi garrotxí entre els campions de Quarta catalana, Les Planes, i els campions de Tercera catalana, el Besalú. El partit, que es va jugar al Josep Guàrdia Rodà de Les Planes va arrencar amb un Besalú amb ganes d’imposar la seva superioritat. No va ser fins la mitja hora, però, que Genís Tenas va posar aquesta superioritat al marcador amb un autèntic golàs. L’alegria visitant va durar poc perquè Jordi Soler, dos minuts més tard, va aprofitar un refús per empatar el xoc. La tornada de vestidors va dur diversos canvis al Besalú, amb l’entrada de pràcticament la meitat de nous jugadors de refresc. això es va notar en el domini de la pilota i Martín Aguilar va definir de manera espectacular per posar l’1-2. Tot i això el Les Planes no es va rendir i 10 minuts més tard Ivan Güell sorprenia al segon pal per empatar de nou. El partit va entrar en un domini posicional i de la possessió dels visitants però amb les ocasions pels locals. Albert Juanola va definir molt bé una gran passada llunyana passada la mitja hora de joc i semblava que deixava el partit sentenciat. Però Les Planes encara va tenir temps de fer dos gols. El primer de nou de Jordi Soler en una gran acció dins l’àrea. L’empat a tres va deixar molt tocat el Besalú, que va veure com a pocs minuts pel final Sergi Pagès sentenciava la remuntada posant la pilota lluny de l’abast del porter besaluenc. Les Planes estarà a la quarta fase, mentre que el Besalú acomiada així la temporada.

x