Servand Solanilla, de l’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa, presenta l’obra Abans de la Càrrega

Durant la concentració d’aquest dilluns davant l’Ajuntament d’Olot per reclamar la llibertat dels polítics empresonats es va presentar la tercera ‘sobrecàrrega’, la iniciativa de l’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa on diversos artistes reinterpreten l’obra La Càrrega de Ramon Casas.

Aquesta vegada ha estat el torn de Servand Solanilla, que sota el títol ‘Abans de la càrrega’ ha recreat l’escena anterior a la que mostra el quatre original. El resultat és un conjunt de retrats que amaga un missatge d’unió.

Servand Solanilla, professor i artista: “Vol ser un reflex del que s’està fent, no només en el sentit de les concentracions. També per estar junts i sumar efectius en la lluita per les llibertats”

També va ser present a l’acte una figura osonenca directament vinculada amb ‘La càrrega’: El gegant ‘El noi de Tona’, que representa l’home que està a terra a la pintura de Casas. L’obra de Servand Solanilla es quedarà durant uns dies a la façana de Can Joanetes, l’edifici de l’Ajuntament d’Olot, perquè els olotins puguin veure-la.

x