El Club Hoquei Olot completa una temporada positiva amb un setè lloc de mèrit a Nacional Catalana

El Club Hoquei Olot va acomiadar aquest cap de setmana una temporada històrica amb un setè lloc que pocs esperaven. Els de Miqui Ràfols van aconseguir l’objectiu de la permanència amb solvència i ara busquen créixer.


Punt i final a la temporada del Club Hoquei Olot i moment de fer una valoració. El balanç, com no pot ser d’una altra manera, és positiu i des del club el missatge és clar: l’objectiu és que aquesta temporada serveixi de base per avançar en el terreny esportiu i econòmic, traduint-se en un creixement de l’entitat. Esportivament l’any ha estat molt bo. El format de la lliga obliga els clubs de Nacional Catalana a no poder fallar pràcticament durant tota la temporada si es vol evitar l’eliminatòria de descens. El club garrotxí confiarà de nou en el bloc d’aquest any però amb dues incorporacions. Una que està tancada i se sabrà els propers dies i l’altre a la porteria. Jugadors de la casa amb marge de millora per seguir trencant fronteres. El Club Hoquei Olot espera poder donar un pas endavant de cara a la temporada que ve i completar de nou una temporada històrica com ho ha estat aquesta.