La trencada de guardioles posa punt i final a la sisena edició de la campanya ‘No et quedis el canvi’

Aquest matí s’ha posat punt i final a la sisena edició de la campanya ‘No et quedis el canvi’ de Càritas Garrotxa i l’Associació de Comerciants d’Olot. Els nens i nenes de l’escola Petit Plançó i Volcà Bisaroques estat els encarregats de trencar les guardioles que durant un mes han estat situades en 150 establiments garrotxins.

 

Amb una bona dosis d’il·lusió recollien els nens i nenes de l’escola Petit Plançó i Volcà Visaroques els diners que al llarg d’un mes s’han recollit amb les guardioles de la campanya ‘No et quedis el canvi’.  A dins les guardioles hi han trobat majoritàriament monedes però en alguns casos també bitllets que han estat rebuts amb ovacions. I és que després d’haver pintat les guardioles la quantitat de diners recollida els ha sorprès gratament.

Amb la trencada de guardioles s’ha posat el punt i final a la sisena edició de la campanya impulsada per l’Associació de Comerciants d’Olot i Càritas Garrotxa. Aquesta és una iniciativa que convida a tothom, des dels establiments a col·laborar amb els que més ho necessiten però que a més és molt propera als centres educatius de la ciutat, fomentant valors com la solidaritat.

Carles Oller, president de Càritas Garrotxa: “La campanya implica molt directament les escoles i fa que hi hagi un espai de reflexió amb els infants, que són molt receptius”

Un cop trencades les guardioles, ara cal comptar els diners recollits. L’any passat amb el ‘No et quedis el canvi’ es van recaptar 1.500 euros.