Uri Santos no formarà part de la plantilla de la Unió Esportiva Olot la propera temporada

Uri Santos no serà jugador de la Unió Esportiva Olot la propera temporada. El davanter deixa de formar part de la plantilla després de vuit temporades al primer equip, fet que l’ha convertit en un dels referents del club. Durant aquest temps, Uri Santos ha marcat 47 gols amb la samarreta vermella.

L’afició de la Unió Esportiva Olot es queda sense un dels seus jugadors preferits: Uri Santos no continuarà a la plantilla la propera temporada. Així ho ha comunicat el club a través del seu web i les xarxes socials, on es mostra agraït per la implicació del davanter garrotxí amb l’Olot.

Uri Santos ha jugat durant vuit temporades al primer equip de la Unió Esportiva Olot, les últimes sis de forma consecutiva. El davanter ha disputat 232 partits, on ha marcat 47 gols defensant l’elàstica roja. En l’imaginari col·lectiu, forma part d’una de les millors davanteres del club, juntament amb Carlos Martínez, en l’any del primer ascens a la Segona Divisió B. Després de baixar, Uri Santos va retornar l’equip a la categoria de bronze amb un gol vital al camp de l’Sporting B, ara fa tot just un any.

Aquesta temporada, amb Martín Posse i Raúl Garrido a la banqueta, la seva presència al terreny de joc ha disminuït: ha jugat 25 partits a la lliga regular, 8 d’ells com a titular, sumant un total de 850 minuts. De totes maneres, el club ja ha anunciat que espera que Uri Santons mantingui el vincle amb l’Olot en un futur, incorporant-se a l’estructura esportiva.