El Talent Volcànic d’Olot Televisió torna els dijous del mes de juliol a la plaça Catalunya d’Olot

Talent Vocànic

‘Talent Volcànic’, el concurs de talents d’Olot Televisió repeteix aquest any després de l’èxit de la primera edició de l’estiu passat. Es farà cada dijous de juliol a la plaça Catalunya d’Olot però, atenció, ja estan obertes les inscripcions.

Talent Vocànic

‘Talent Volcànic’ és el concurs de l’estiu d’Olot Televisió emmarcat dins la programació de La cua del drac d’Olot. Hi poden participar totes aquelles persones a partir dels 7 anys que tinguin alguna habilitat artística o musical. Enguany la periodista Idoia Sansa i Carles Rubio seran els encarregats de conduir els programes, que es gravaran cada dijous del mes de juliol a la plaça Catalunya.

Idoia Sansa, presentadora ‘Talent Volcànic’: “Al juliol posem en marxa la segona edició del ‘Talent Volcànic’. Aquest és el programa de l’estiu d’Olot Televisió, l’any passat va ser tot un èxit. Ara el més important és que totes aquelles persones que tenen un talent o una habilitat i que volen mostrar-la que s’apuntin!”.

Les inscripcions estaran obertes durant tot el mes de juny i cal que es facin prèviament perquè les places són limitades. Una de les novetats d’aquest any és que el programa s’emetrà per pantalla aquest mateix estiu. El programa també comptarà amb un jurat qualificat que s’encarregarà d’analitzar i posar nota als participants. Enguany ocuparan les cadires del jurat els garrotxins Anna Roca, Joan Cañada, Migueli, Miquel Pascal, Elisa Planagumà i Jéssica Mellado.

x