El Bàsquet Olot sènior femení vol mantenir la seva estructura tècnica per consolidar el projecte de club

La permanència del Club Bàsquet Olot sènior femení a la Primera Catalana és el primer pas imprescindible per consolidar l’estratègia esportiva de l’entitat. L’any vinent es vol mantenir la mateixa estructura tècnica, per fer progressar totes les formacions base del club.

L’eliminatòria per evitar el descens contra el Cervera va ser més dura del que sembla pel Club Bàsquet Olot sènior femení, però tot i això l’entitat esportiva s’ha convertit en l’única formació de Primera Catalana involucrat amb play-offs que ha resolt el seu enfrontament per la via ràpida. Pel tècnic, Werner Estellé, això és un senyal del bon treball fet per les jugadores durant el curs, on les olotines només han estat una sola jornada en posicions de possible descens. Davant els resultats obtinguts, la direcció tècnica aposta per mantenir la mateixa estructura l’any vinent i consolidar l’entitat a la categoria.

Werner Estellé, entrenador del CB Olot sènior femení: “El projecte no era d’un any; i era de club, no d’equip. Hem de treballar de nou per fer un equip sòlid per mantenir la categoria que ens mereixem. Per tant, seguirem una nova temporada”.

En aquesta línia, el projecte esportiu va més enllà de l’equip de Primera: l’objectiu és afavorir la progressió de les jugadores de base i que trobin un lloc al sènior femení.

Werner Estellé, entrenador del CB Olot sènior femení: “Que puguin arribar a l’equip, que les jugadores sèniors es mantinguin i puguem anar a buscar talent a fora, i que tothom arropi a la base del club per progressar.

Ara tant les jugadores com la direcció esportiva s’han donat un mes de marge per descansar abans de posar-se a treballar de cara a la propera temporada.

x