El central empordanès Alan Baró és el primer fitxatge de la Unió Esportiva Olot per la temporada 2018/19

La Unió Esportiva Olot ha fet oficial el seu primer fitxatge de cara a la propera temporada. Es tracta del central de Darnius Alan Baró. L’empordanès farà 33 anys aquest mes de juny, i les dues darreres temporades les ha disputat a la primera divisió d’Austràlia.


Considerat un defensa polivalent, l’últim curs l’ha disputat essent el capità del Central Coast. Anteriorment, Baró també havia passat per l’Osasuna, l’Albacete i la Ponferradina, on va disputar cinc temporades a la Segona Divisió A, amb més de 120 partits a les seves botes amb el club de Castella i Lleó. Alan Baró serà presentat aquest dimecres amb el club olotí. La secretaria tècnica s’hauria fixat amb les seves possibilitats per adaptar-se a qualsevol sistema de joc: l’empordanès pot jugar de central, lateral o pivot, amb una llarga experiència en les posicions de l’eix defensiu.

 

 

x