Joan Plana, finalista al Premi Garrotxí de l’Any: “A Olot estan passant coses, els joves fan coses i estem disposats a innovar tecnològicament”

El jove emprenedor Joan Plana va guanyar el concurs Audi Creativity Challenge, i això li va permetre viatjar a Silicon Valley, la meca de les empreses tecnològiques, als Estats Units. Amb només 17 anys, ha creat el seu propi projecte empresarial, Wherever You Want, capaç de transportar concerts a qualsevol lloc del món. Plana, en plena preparació de la selectivitat,  va rebre amb sorpresa el fet de formar part dels finalistes als Premis Garrotxí de l’any.

Fa menys d’un any que va fundar l’empresa amb dos companys més i està a punt de tancar el seu primer encàrrec amb una multinacional anomenada Everis: un esdeveniment amb un concert hologràfic.

Joan Plana, emprenedor: “El premi demostraria que a Olot estan passant coses, que estem disposats a innovar tecnològicament i també seria un reconeixement a tot el treball que s’està fent de suport a les idees i als joves que volem canviar les coses”