L’Ajuntament de Les Planes destina el romanent positiu de l’anterior exercici als vestidors del municipal i a l’escola

L’equip de govern de les Planes ha tornat a finalitzar l’exercici econòmic amb romanent positiu. Això els permetrà enllestir les obres de reforma de l’escola i els vestidors del camp de futbol municipal.

L’equip de govern de Les Planes d’Hostoles destinarà el romanent positiu aconseguit l’últim any a la reforma de dos equipaments rellevants per al municipi: l’escola i el camp municipal. La major part es destinarà a la reforma integral dels vestidors del camp municipal Josep Guàrdia i Rodà. El romanent positiu, sumat als 12.000 euros ja previstos al pressupost del 2018, permetran a l’Ajuntament destinar els 90.000 euros que necessitaven per renovar els vestidors a l’equipament que van adquirir gràcies a la donació que va fer una empresa. L’objectiu és estrenar-los durant la propera temporada, coincidint amb el retorn de l’equip de futbol a Tercera Catalana.

L’Ajuntament de les Planes també ha aprovat destinar prop de 43.000 per enllestir la reforma de l’escola municipal abans de l’inici de les classes el proper curs, quan se celebraran els actes de commemoració del centenari.

Acabada la reforma, l’administració haurà invertit 300.000 euros en aquest equipament, 150.000 dels quals aquest mateix any, amb aportacions per part del consistori i la diputació.

x