Seleccionen Ferrer Xocolata com un dels projectes de referència internacional en pastisseria per la revista Dulcypas

Ferrer Xocolata ha estat seleccionat com un dels projectes de referència d’aquest 2018 en el sector de la pastisseria. Apareix al book de la revista Dulcypas, que cada any escull 100 establiments per la seva innovació. No és l’únic reconeixement que ha rebut la xocolateria olotina per la seva qualitat, ja que també apareix a la Guia Repsol 2018.

La maison catalana de la xocolata. Així és com descriu el book del 2018 de la revista Dulcypas el projecte Ferrer Xocolata d’Olot, que encapçala el pastisser Jordi Ferrer. La publicació, un referent entre els professionals del sector a nivell internacional, fa una tria anual dels 100 establiments que considera de visita obligada per als amants del dolç. L’establiment olotí hi figura en l’apartat de xocolateries i juntament amb el projecte Rocambolesc de Jordi Roca, que apareix a la secció de gelats, són els únics de les comarques gironines.

La Guia Repsol d’enguany també dedica un reportatge de dues pàgines a la vessant més gastronòmica de la Garrotxa. Ferrer Xocolata hi apareix juntament amb el restaurant les Cols, el carnisser Jordi Vilarrassa o la cervesa Pochs de Castellfollit de la Roca. Aquests dos reconeixements inesperats esperonen a Jordi Ferrer a seguir innovant perquè la que considera la xocolateria dels seus somnis arribi encara més lluny.

x