Anna Quintana, capitana del CPA Olot i finalista dels premis Garrotxí de l’Any: “Segueixo amb les ganes de sempre, fins el dia que vagi a entrenar i no senti el mateix, allà estaré”

La patinadora Anna Quintana ha rebut molts reconeixements en equip, però cap tan personal com el Garrotxí de l’Any, del qual és finalista. En una entrevista a Les Notícies d’Olot Televisió Quintana ha explicat que, després de gairebé 30 anys patinant, encara es manté amb ganes de seguir.

Anna Quintana, patinadora i Finalista als Premis Garrotxí de l’Any: “Segueixo amb les ganes de sempre, fins el dia que vagi a entrenar i no senti el mateix, allà estaré”

Quintana ha guanyat 11 títols mundials amb el Grup de Xou A del Club Patinatge Artístic Olot i la Federació Catalana de Patinatge la va escollir Millor Patinadora Femenina de 2017. És l’única dona finalista als premis Garrotxí de l’Any 2017 que entrega el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot aquest divendres al restaurant La Deu.