El central Alan Baró és el primer fitxatge de la Unió Esportiva Olot 18/19

La Unió Esportiva Olot va presentar la primera incorporació de cara a la temporada 2018-2019. Es tracta d’Alan Baró, un central experimentat procedent del Central Coast Mariners d’Australia.


Caràcter, veterania, lideratge, polivalència i accent gironí. Són algunes de les característiques d’Alan Baró, la nova incorporació de la Unió Esportiva Olot per a la propera temporada. El central empordanès de 32 anys estava jugant fins ara a la A-League, la Primera divisió australiana. Abans havia acumulat més de 100 partits a Segona divisió A, l’actual Liga 1, 2, 3. Es tracta d’un fitxatge clau després de la baixa de Micaló. Alan Baró arriba a la Garrotxa després d’una negociació complicada però amb les dues parts predisposades a avançar. Ha firmat per dos anys i un opcional. Ara les posicions a reforçar són la de lateral esquerre, pivot i un atacant. A més s’està negociant amb Carles Mas i Marc Cosme per la renovació d’aquestes dues peces clau per a Garrido, i en els pròxims dies seuran a parlar amb José Ma