El garrotxí Pep Nogué és el nou Ambaixador de la Gamba de Palamós

El gastrònom garrotxí Pep Nogué ha estat nomenat ambaixador de la gamba 2018, amb motiu de la 5a edició de la Fira de la Gamba Palamós que se celebrarà aquest dissabte. TOP DVC Nogué va rebre el distintiu aquest dimecres al vespre en un acte que aplegava pescadors, peixaters i restauradors.

Nandu Jubany, els germans Roca, Quim Caselles i Albert Sastregener havien estat els ambaixadors de la gamba les passades edicions. Nogué entoma el repte amb l’orgull de representar un producte amb ADN gironí i el compromís de divulgar arreu com s’ha de cuinar. Durant l’acte d’aquest dimecres també es va fer entrega de tres noves certificacions de marca de garantia Gamba de Palamós a un restaurant del municipi i dues peixateries de Mont-ras i Vidreres, batent així xifres de rècord d’establiments certificats. La 5a Fira de la Gamba tindrà lloc aquest dissabte d’11 del matí a 10 de la nit amb showcookings, visites a les barques de pesca i al mercat de la llotja o tastets de cuina marinera.

x