L’equip B de l’Hoquei Olot pot aconseguir la fita de pujar a Primera Catalana aquest cap de setmana

El Club Hoquei Olot pot completar una temporada històrica. El segon equip sènior, de Segona Catalana, inicia la darrera eliminatòria per pujar a Primera contra l’Andorra. Si els d’Adrià Piera aconsegueixen l’ascens, el club assoliria el nivell competitiu més alt fins el moment de la seva història, combinat amb l’assentament del primer equip a Nacional Catalana.

L’any 2014, l’Hoquei Olot aconseguia quedar campió de lliga de Primera Catalana i pujava a la Nacional Catalana, la categoria de bronze de l’Hoquei i la més alta que ha assolit mai el club. Quatre anys després, els olotins s’han consolidat plenament a la divisió, però per sota l’equip B pressiona fort: el filial dirigit per Adrià Piera pot assolir l’ascens a Primera aquest cap de setmana. Seria tot una fita pel club, que mai ha pogut combinar els dos equips a un nivell tant elevat.

Adrià Piera, entrenador de l’Hoquei Olot B: “no era l’objectiu de la temporada, però tal i com ha anat el curs, al final està clar que vols pujar de categoria. Jo vaig venir fa cinc anys i vam pujar a Nacional Catalana, i tenir dos equips a aquesta divisió i a primera és un salt de qualitat important del club”.

L’Hoquei Olot B inicia aquest divendres, a partir de dos quarts de nou del vespre, el partit d’anada contra l’Andorra: els andorrans disputen la Primera Catalana i volen evitar baixar a Segona, però necessiten superar als de Piera per certificar la seva permanència. Per tant, els olotins preveuen un rival dur.

L’enfrontament de tornada serà diumenge a les cinc de la tarda, al país dels Pirineus; un cap de setmana que pot ser històric per l’hoquei olotí.

x