Olot Cultura ofereix tres tipus d’aponaments per a arts escèniques amb importants descomptes per als joves

Durant aquest mes de juny, l’Institut de Cultura d’Olot posa a disposició dels ciutadans els abonaments per assistir als espectacles d’arts escèniques de la temporada 2018-2019. N’hi ha tres tipus diferents, amb importants descomptes per als joves de 16 a 25 anys.

L’Ajuntament d’Olot proposa abonaments per als espectacles d’arts escèniques adaptats segons les preferències del públic. Un d’ells és l’abonament de teatre, dansa i circ, que inclou les obres teatrals que es programen durant les Festes del Tura i les propostes de Rialles. El preu per veure tots  els espectacles programats, des del setembre del 2018 fins al juny del 2019, és de 200 euros, 100 euros menys del que els ciutadans pagarien si compressin les entrades individualment. El cost per als joves és de 100 euros, un 30% del cost convencional. El segon abonament és el LAP, per veure els espectacles de proximitat que es programen els dijous al vespre al Teatre. Costa 75 euros, 25 menys que a preu normal. Per als joves, veure tots els espectacles programats durant la temporada costa 35 euros amb l’abonament. Olot Cultura ofereix un últim abonament, que inclou la totalitat de les arts escèniques programades, fins i tot tres espectacles de dansa de pagament del Festival Sismògraf. En aquest cas, el preu és de 275 euros, 133 euros menys que si es paguessin individualment. Per als joves de 16 a 25 anys, l’abonament surt per 125 euros. Fins al 15 de juliol, els ciutadans que ja comptin amb abonaments de la passada temporada poden renovar-los a la taquilla del Teatre Principal. A partir del 16 i fins a finals de mes, s’atendrà a aquells ciutadans que vulguin abonar-se per primera vegada.

x