La segona edició de l’Iftar Popular es celebrarà dissabte amb la voluntat acostar cultures

Un any més l’associació garrotxa diversa ens convida aquest dissabte a un iftar popular. La iniciativa vol acostar la cultura musulmana amb la celebració del trencament del dejú que durant el ramadà es celebra cada vespre.

Des del 16 de maig i fins al 14 de juny són més de 2.000 garrotxins musulmans els que celebren el ramadà. Cada vespre el trencament del dejú es festeja amb un iftar, una celebració habitualment amb família o amics que a Olot des de fa dos anys s’ha obert a tota la població. Es fa a iniciativa de l’Associació Garrotxa diversa que aquest dissabte vol acostar cultures amb la segona edició de l’Iftar Popular.

Laila El Gamouchi, associació Garrotxa Diversa: ” El que pretenem amb l’iftar és acostar cultures. Compartim feines, compartim barris, tenim amistats i poder compartir un Iftar, el que vivim a casa, amb la resta és una oportunitat excel·lent”

 

L’Iftar popular es celebrarà dissabte 9 de juny a 2/4 de 9 del vespre a la Sala El Torin. Tothom qui vulgui formar-ne part només cal que dugui un plat amb menjar per compartir entre tots els assistents. Enguany com a novetat els participants es podran fer tatuatges de henna i hi haurà l’actuació del grup Nour Al Huda, que interpretarà música religiosa típica del ramadà.