Aquest dissabte 550 nens i nenes participaran al torneig de futbol ‘Som Valors’ organitzat per Somara Associació

Les instal·lacions de l’Escola de Futbol Garrotxa acolliran aquest dissabte el torneig de futbol ‘Som Valors’ de Somara Associació. L’esdeveniment continua l’essència del ‘FutBiot’ que ja es va celebrar dos anys. La participació d’enguany serà: 53 equips, 20 escoles, més de 550 participants, i més de 60 voluntaris i voluntàries. Pere Pons, jugador del Girona serà present al torneig.

Aquest dissabte, 9 de juny, tindrà lloc a Olot el primer torneig de futbol ‘Som Valors’ una iniciativa impulsada per Somara Associació. L’esdeveniment ja s’havia organitzat durant dos anys conegut com ‘FutBiot’, i enguany se li ha canviat el nom per lligar-lo més amb l’entitat que l’impulsa.

El ‘Som Valors’ vol promoure valors com la solidaritat, el treball en equip, la igualtat de gènere i la inclusió entre tots els alumnes de Cicle Superior de la Garrotxa.

Tània Ribas, Somara Associació: “Treballar aquesta inclusió hi que hi puguin participar tots els nens i nenes, independentment del seu gènere, capacitat física o psicològica. És un torneig que la normativa de puntuació el que fem és que els valors puntuïn més que el propi fet de marcar gols”.

A les instal·lacions de l’Escola de Futbol Garrotxa es jugarà a sis camps diferents de futbol 7, i també hi haurà habilitada una zona de jocs durant tot el dia pels nens i nenes que estiguin descansant.

Lluc Sau, Somara Associació: “L’assistència aquest any serà aproximadament d’uns 550 infants, dividits entre uns 55 equips. A nivell logístic, citem els infants a les 9.30h del matí a les instal•lacions i dura tot el dia. A les 18.30h es farà l’entrega de premis i els sortejos pertinents”.

A cada partit es podran fer cinc punts. Dos punts per l’equip que anoti més gols, un punt per ser equip mixt i dos punts per actitud i comportament. Hi haurà trofeus i medalles pels tres primers equips i també la Fundació del Futbol Club Barcelona ha proporcionat entrades per fer el tour al Camp Nou. Els beneficis obtinguts a través del torneig ‘Som Valors’ aniran íntegrament a Somara Associació que els destinarà a projectes socials a Gàmbia i a la Garrotxa.

x