El CF Les Planes cau eliminat de la Copa Catalunya contra el Quart per 0 a 1 i Benet Simón deixa la banqueta planenca

El Club de Futbol Les Planes acaba el seu periple per la Copa Catalunya. Aquest dijous va perdre per 0 a 1 contra el Quart, situat una categoria per sobre els arlequinats. El partit també va ser el darrer amb Benet Simon a la banqueta dels planencs.

A la quarta ronda de la Copa Catalunya el Club de Futbol Les Planes es va trobar amb un conjunt més dur de rosegar: el Quart, campió del grup 16è de Tercera Catalana i nou equip de segona, va fer valer la seva hipotètica superioritat. El partit, disputat a Amer per l’estat del terreny de joc de Les Planes, es va decantar de seguida pels gironins: el seu domini es va traduir aviat amb el primer i únic gol del partit: Trigo va aprofitar una bona assistència per quedar-se sol davant el porter planenc i creuar la pilota fins al fons de la xarxa.

Les Planes va gaudir d’alguna oportunitat aïllada, i va oposar resistència davant el joc rival. Però el Quart seguia disposant de les millors ocasions, i el resultat no va ser més ampli pel seu desencert. Fins i tot, Konteh va enviar una pilota al pal que hauria sentenciat el partit. Al final, el 0 a 1 al marcador no es va moure, i va suposar el punt i final a la gran temporada de Les Planes amb l’eliminació de la Copa Catalunya. També va ser l’últim partit amb Benet Simon a la banqueta arlequinada. El tècnic deixa l’equip després d’haver aconseguit ser campió del grup 27è de Quarta Catalana.