El Joventut Sant Pere Màrtir disposarà de gespa artificial la propera temporada i podria trepitjar-la al mes d’agost

El Joventut Sant Pere Màrtir tindrà un camp amb gespa artificial. El club olotí accepta la proposta de l’Ajuntament per col·locar gespa de segona mà a les instal·lacions del Pic del Bac. Tot i que els treballs s’endarrereixen respecte la previsió inicial, quan es comptava tenir l’acord tancat a finals de maig, es preveu que la nova superfície sigui una realitat al mes d’agost.

Després de mesos d’insistència, el Joventut Sant Pere Màrtir disposarà la propera temporada d’un camp de gespa artificial. Seria de segona mà, tal i com va avançar Olot Televisió a finals d’abril, i segons el club provindria de la que s’havia usat a l’anterior etapa de les instal·lacions del Morrot. El consistori hauria buscat abaratir el cost del canvi amb aquesta proposta, amb un projecte que rondarà els 40.000 euros, una solució que l’entitat esportiva ja ha acceptat. El Joventut Sant Pere Màrtir contemplava que la solució definitiva seria amb gespa reciclada, però en el seu moment insistia que la principal qüestió era disposar d’una bona caixa amb base de graves i ben anivellada.

Josep Coromina, president del Joventut Sant Pere Màrtir: “acceptem aquesta proposta perquè és la millor que ens han ofert, i el canvi era necessari per la viabilitat d’un club que comptarà amb una dotzena d’equips la propera temporada”.

La previsió és que en poques setmanes comencin els treballs, i el Joventut Sant Pere Màrtir ja pugui trepitjar el terreny de joc el proper mes d’agost.