Motor Antic Garrotxa i Oncolliga organitzen una Trobada de Vehicles Clàssics per lluitar contra el càncer

L’Associació Motor Antic Garrotxa i la Delegació de la Federació Oncolliga a la Garrotxa organitzen per tercer any consecutiu La Trobada de Vehicles Clàssics a Olot. Serà aquest diumenge amb la finalitat de recollir fons per la lluita contra el càncer.

Al 2016, després que un soci de l’Associació Motor Antic Garrotxa superés un càncer, es van decidir a fer una activitat solidària per recollir fons per la lluita contra aquesta malaltia. La delegació d’Oncolliga a la Garrotxa es va sumar i el resultat va ser la Trobada Solidària de Clàssics. Aquest any arriba la tercera edició, que se celebrarà el proper diumenge des de les 8 del matí i durant tot el dia al pavelló d’esports.

 

El més important per l’aportació solidària són les inscripcions a l’Esmorzar i Dinar solidari, que tenen un cost de 10 euros l’esmorzar i 15 el dinar.

 

A més de la trobada de Vehicles Clàssics, de més de 25 anys, també es concentraran cotxes que han fet història al món del motor, s’organitza una sortida amb bicicleta de muntanya, un campionat popular d’SLOT, passejades en poni, un concert-vermut Jass i un campionat de TRUC.