Nova edició del Memorial Jordi Mora per tancar la temporada del Club Vòlei Olot

El Club Vòlei Olot ha organitzat una nova edició del Memorial Jordi Mora, que va ser jugador, entrenador i directiu del club vòlei Olot.

La 15a edició ha començat a les 10 del matí i ha acabat a les 7 de la tarda amb una participació d’uns 120 jugadors, de 12 equips diferents d’arreu del territori repartits en 4 categories.

Miquel Roca: Recordem aquest dia el nostre estimat amic Jordi Mora, que no hi és, i aprofitem per fer la cloenda de la temporada. Tot i que els més petits continuen entrenant perquè fan curs escolar.

Es tracta d’un campionat de caràcter competitiu, per posar el punt i final a la temporada 2017-2018 de l’equip Olotí. L’objectiu del campionat és acabar sent una festa del vòlei, i tancar la temporada del club amb un bon sabor de boca.

Enguany el Club ha aconseguit uns bons resultats, i ampliar la seva plantilla. Tot i així el club necessita ampliar encara més el seu número de jugadors, sobretot pel que fa a jugadors masculins.

Miquel Roca: Som un equip petit comparat amb els de la zona de Barcelona, però estem satisfets. Estem en una línia de supervivència, però cada vegada tenim més gent jugant. Enguany hem arribat a cinc  escoles”

El torneig ha acabat amb una classificació desfavorable per l’Olot; pel que fa a l’Infatil Femení la primera posició ha sigut pel Club Vòlei Vall d‘Hebron, seguit de l’equip Olotí i per la cua el Mataró.

Per la seva banda, el Cadet Masculí la primera posició han sigut pel club vòlei Sant Martí seguit del club vòlei vall d’Hebron, els Olotins i finalment el Mataró.

I finalment el cadet femení, el club vòlei vall d’Hebron ha quedat en primera posició seguits de les olotines, el club vòlei Mataró i per la cua el club vòlei Sant Martí. Tot i els resultats del torneig, el club fa una bona valoració de la temporada.

x