Alba Associació de Dones de la Garrotxa homenatja la poeta i traductora Montserrat Abelló

L’Associació Alba Dones de la Garrotxa va retre homenatge a Montserrat Abelló. Ho va fer divendres al pati de l’Oficina de Turisme i el geriàtric, i l’exposició quedarà allà fins a finals de mes.


Alba Associació de Dones de la Garrotxa segueix amb la seva activitat. Divendres va homenatjar Montserrat Abelló amb l’objectiu que, cent anys després del seu naixement, la ciutat d’Olot i la Garrotxa la conegui i entengui la seva importància. L’homenatge es basa en quatre plafons on qualsevol que ho vulgui podrà conèixer la vida i les obres de la poeta i traductora.
L’exposició, cedida per l’Institut Català de la Dona, estarà fins el 30 de juny. Alba segueix amb la seva missió de reconèixer aquelles dones catalanes que, al llarg de la seva vida, han estat importants per la societat.

x