La Trobada de Vehicles Clàssics de Motor Antic Garrotxa i l’Oncolliga creix en la seva tercera edició

Motor Antic Garrotxa i la delegació local d’Oncolliga Girona han anat de la mà per tercer any a la Trobada de Vehicles Clàssics. Enguany, amb un esdeveniment solidari més tranversal, amb més activitats com un concurs de truc, sorteigs i l’actuació dels Xerrics.

Quan els motors rugeixen al recinte firal d’Olot és probable que l’entitat Motor Antic Garrotxa hi tingui alguna cosa a veure. La tercera edició de la Trobada de Vehicles Clàssics s’ha celebrat aquest diumenge amb un ventall d’activitats més complert. Sempre però, mantenint la seva essència solidària de la mà de la delegació local d’Oncolliga i d’en Dani Codinach l’impulsor de l’esdeveniment, el qual va superar un càncer fa 3 anys.

Dani Codinach, Motor Antic Garrotxa: “Jo vaig superar un càncer fa tres anys, m’agraden els cotxes antics i vaig proposar-ho a Motor Antic i aquí estem, la tercera edició i cada cop va a més”.

Marta Teixidó, delegació Oncolliga Olot: “Els diners van destinats a la Fundació Oncolliga Girona que té diverses delegacions al territori i una d’elles és a Olot. Els diners serviran per mantenir els serveis que es donen als malalts de càncer i a les famílies de l’Oncolliga”.

Enguany, amb màgia, els Xerrics, un concert de jazz, sorteigs, un campionat  de truc i bicicletes de muntanya, que degut al mal temps no ha assolit la participació esperada. I com no, els vehicles clàssics com a plat principal, alguns de molt especials com una motocicleta del 1940 amb tres motors.

Jaume Cos, Motor Antic Garrotxa: “Peces importants hi ha per exemple un Chevrolet del 1927, un Austin dels anys 30 i coses rares com un Jeep Comando amb rodes de camió”.

Amb tot, el motor i la solidaritat s’han unit una vegada més al recinte firal d’Olot amb més d’un centenar de vehicles clàssics, i moltes ganes de recaptar fons per una entitat com Oncolliga Girona.

 

x