Andy Salmahy Dirias i Jordi Roura s’imposen a la Cursa de Bonavista, que recapta 600 euros per Oncolliga Garrotxa

El barri de Bonavista ha celebrat des de divendres i durant tot el cap de setmana, la seva festa. Un dels esdeveniments més populars és la Cursa de Bonavista. Enguany els beneficis estaven íntegrament destinats a Oncolliga Garrotxa.

Més de mig miler d’euros. És la xifra que la Cursa de Bonavista, organitzada per la Comissió de festes del barri, ha aconseguit aquest any. Uns 600 euros que es destinaran íntegrament a Oncolliga Garrotxa. Enguany la participació va superar el centenar de persones gràcies a la creació d’una caminada popular que va atreure 50 persones. També va haver espai pels més joves. La 11a edició de la Cursa de 6 quilòmetres de Bonavista va veure com Andy Salmahy Dirias s’imposava en la categoria femenina amb un temps de 34 minuts i 11 segons. Per darrere seu, Laia Pujolàs amb 37.09′ i Rosana Moreno amb 37.40′. La primera fèmina del barri va ser Carme Nogué amb 39 minuts justos. Pel que fa als masculins, es va veure un bon duel pare i fill. Els Roura van entrar junts amb un temps de 25.09 minuts pel fill i 25.10′ pel pare. 30 segons més tard creuava la meta Marc Bellatrani, tercer classificat. Kurt Rimbelemberg va ser el primer local en acabar la cursa amb un temps de 26.10′.