Matinal de futbol per inaugurar les noves instal·lacions dels camps poliesportius del Pla de Baix

En la matinal de futbol base que s’ha disputat aquest cap de setmana hi han participat aproximadament 200 jugadors dels clubs de Bisaroques, el Sant Pere Màrtir, l’Escola Pia, el Sant Roc i la Unió Esportiva Olot. Aquesta matinal ha servit per celebrar la primera temporada completa amb els nous camps de futbol del Morrot, i fer-ne la corresponent inauguració.

Mar Roca, regidora d’esports: “Aquesta instal·lació no només ens ha de donar resposta a les necessitats del futbol base de la ciutat, sinó que també ens permet tenir diferents esdeveniment esportius, sigui organitzats per gent d’olot o no”

Aquesta ha sigut la primera temporada en la qual els equips i els jugadors han pogut gaudir de les instal·lacions noves als camps poliesportius del Pla de Baix, en el qual hi consten dos caps de gespa artificial, nous vestidors, bar, zona de reunions i un espai exterior destinat a l’escalfament dels jugadors.

Mar Roca, regidora d’esports: “Teníem una sobreocupació pel que fa al futbol base de la ciutat; el camp que teníem no cobria les necessitats fet que feia que alguns jugadors d’Olot decidissin marxar a altres equips de la comarca

Les noves instal·lacions obren la porta a una nova etapa del futbol base de la ciutat, ja que les noves instal·lacions posen punt final a la sobreocupació que fins al moment patia l’esport.

En aquesta primera temporada, s’han dut a terme 41.159 usos entre setmana i 10.760 als caps de setmana, que suposa un increment de més del doble a les activitats de la temporada anterior.