Més de 500 nens i nenes participen al torneig de futbol Som Valors

Que els esports són una eina social molt important és evident. Que el futbol és l’esport més seguit al país, també. I aprofitant l’avinentesa, dos joves garrotxins van crear Som Valors, un torneig que premia treballar els valors a través de l’esport.


Valors com la solidaritat, la companyonia, l’amistat o el respecte són importants i ens acompanyen tota la vida. Una bona manera de que els menuts els aprenguin i els posin a prova és fent-ho jugant. Amb aquest objectiu va néixer el torneig Som Valors, que aquest any ha arribat a la 3a edició. Es va jugar dissabte durant tot el matí a les instal·lacions de l’Escola de Futbol Garrotxa i van participar-hi representants de pràcticament totes les escoles de la comarca. Es tracta d’un torneig competitiu però com explicava Toni Valle, amb unes regles diferents a les que estem habituats. Els valors prenen una importància especial i és per això que els centres educatius aposten per aquest torneig. Una altra de les curiositats és que els equips no tenen entrenadors perquè els nens i nenes hagin d’auto-gestionar l’equip.