Aquest dimarts els odontòlegs de tres CAPs de la Garrotxa faran revisions sense cita prèvia en motiu del Dia Europeu contra el Càncer Oral

En motiu del Dia Europeu contra el Càncer Oral aquest dimarts els odontòlegs dels CAP de la Regió Sanitària de Girona faran revisions sense cita prèvia. A la Garrotxa es podran fer al CAP Garrotxa del Passeig de Barcelona d’Olot,  al de Sant Esteve d’en Bas i al de Sant Joan les fonts. A Olot es faran revisions de 2/4 de 9 del matí a les cinc de la tarda, mentre que a la Vall d’en Bas i Sant Joan es podran fer de les deu del matí a les quatre de la tarda. La iniciativa s’emmarca en una campanya de prevenció del càncer oral que té per lema ‘Treu la llengua al càncer’ i amb la que es vol conscienciar a la ciutadania sobre la importància de fer revisions periòdiques.