La directora de l’ICAEN, Assumpta Farran, pronuncia la xerrada ‘Transició energètica: Present o Futur?’ dins la Setmana de l’Energia d’Olot

La directora de l’Institut Català de l’Energia, Assumpta Farran, va ser a Olot divendres. Va pronunciar una conferència a la sala de plens de l’Ajuntament d’Olot, en el marc de les activitats de la Setmana de l’Energia.  Sota el títol ‘La transició energètica. Present o futur?’ va explicar com creu que Catalunya necessita millorar pel que fa a l’ús d’energies renovables.

Farran va apuntar que la Garrotxa és una comarca pionera en aquest sentit, perquè compta amb diverses empreses compromeses amb un model més sostenible. En la plana política, la directora de l’Institut Català de l’Energia va valorar positivament l’organització per la qual ha apostat el PSOE en el nou govern en l’àmbit de l’energia i el clima, així com l’elecció de l’exastronautra Pedro Duque com a Ministre de Ciència.

Assumpta Farran, Directora ICAEN: “Més enllà d’altres temes, el canvi amb el PSOE és absolutament esperançador. Primer pel nom del ministeri, de Transició Ecològica, que evidencia que l’energia ja no té relació amb les mines. Hi ha un altre ministeri clau, el de Ciència, Tecnologia, Innovació i Uniersitats. Els que venim del món científic pensem que Pedro Duque és la persona”