L’Associació de Veïns del barri dels Desemparats demana més vigilància policial per frenar el vandalisme

Un dia després de la crema de cinc contenidors a Olot, l’Associació de Veïns del barri dels Desemparats, la zona més afectada de la ciutat, ha manifestat la seva preocupació per una bretolada que no és la primera vegada que passa. Des de l’associació es reclama més vigilància policial i la col·laboració ciutadana per localitzar els infractors.

El barri dels Desemparats d’Olot és el que va rebre més la matinada de diumenge en que es van incendiar cinc contenidors de la ciutat en un lapse de temps de dues hores i mitja. L’associació de veïns reitera que no és la primera vegada que ho viuen i reclamen la col·laboració ciutadana per atrapar als culpables.

Lluís Matabosch, Associació de Veïns del barri dels Desemparats: “Ho encaixem amb una profunda tristesa. Hem sentit des dels mitjans informatius que l’Ajuntament demanava la col·laboració ciutadana i aquí és on ens volem remetre, qualsevol persona que hagi vist alguna cosa o que pugui servir d’ajuda perquè la policia acabi trobant els malfactors doncs seria d’agrair”.

Els veïns i veïnes volen tornar a la normalitat i recuperar els contenidors que han pagat amb els seus impostos, però, el propietari del vehicle que es va calcinar és el que n’ha sortit més malparat.

Lluís Matabosch, Associació de Veïns del barri dels Desemparats: “A través d’un acte que potser s’han divertit molt el resultat és aquest (senyala les cendres), que una persona que té el cotxe aparcat al costat del contenidor, l’endemà es troba que no pot anar a treballar amb el seu vehicle i que es queda sense res”.

L’Associació de Veïns del Barri dels Desemparats reclama al consistori més vigilància policial al seu veïnat per frenar actes vandàlics com els que es van viure diumenge.

x