Foment habilita el pas de vianants per la passarel·la de la riera del Riudaura de la Vall de Bianya

El pas per a vianants a la passarel·la de la riera de Riudaura de la N-260 de la Vall de Bianya és a punt de ser una realitat. El Ministeri de Foment ja ha començat els treballs que permetran anar a peu de Llocalou a la Roureda i la Canya.

En poques setmanes ja es podrà tornar a passar a peu per la passarel·la de la riera de Riudaura de la Vall de Bianya. Les obres que han de permetre el pas de vianants per aquest punt de la N-260 ja han començat.

Santi Reixach, alcalde de la Vall de Bianya: “Fa molts anys que ho estem demanant. Foment sempre ens havia dir que quan pogués ho faria i ha arribat el moment. Ara provoca una mica d’enrenou perquè amb les obres s’està tallant un carril, però jo crec que en un parell de setmanes ja hauran portat la passarel·la i la podrem gaudir”

La passarel·la permetrà anar a peu de la Roureda i la Canya a Llocalou. El pas ja estava permès anteriorment, fins que el ministeri de Foment el va prohibir fa uns tres anys, quan, al arranjar les tanques de protecció del pont, va donar-se compte que el pas era perillós. Des de llavors veïns i administracions han reclamat que s’habilités el pas de vianants per la passarel·la.