L’Hoquei Olot B-Sensible es reforça amb Marc Prat per aspirar a tot

Marc Prat torna a casa seva: l’olotí és el primer fitxatge del Club Hoquei Olot B-Sensible de cara a la propera temporada, una incorporació ambiciosa per convertir-se en un dels referents de la categoria. L’equip recupera a Prat després de l’etapa del jugador al Manlleu, on ha disputat la Primera Divisió i l’OK lliga en tres anys.

El curs passat va ser Joan Mangas, i ara pren el camí del retorn a l’Hoquei Olot un altre dels referents sorgits de la base del club. Es tracta de Marc Prat, que ha disputat les darreres tres temporades al Manlleu. Amb el club osonenc ha disputat l’OK Lliga i només el darrer any ha anotat 11 gols a la Primera Divisió espanyola, tres d’ells de falta directa, on té una de les millors estadístiques del campionat amb un 60% d’efectivitat. La incorporació de Marc Prat ha de reforçar el nivell competitiu del primer equip.

Jordi Gironès, membre de la Comissió Esportiva del Club Hoquei Olot: “Segur que ens donarà un salt de qualitat i d’ajuda a l’equip, i farà que l’any vinent els partits que visqui el club encara siguin més emocionants”.

Amb el fitxatge de Marc Prat l’Hoquei Olot B-Sensible vol seguir l’evolució viscuda al llarg d’aquesta temporada a la Nacional Catalana, per convertir-se en un dels equips forts de la categoria.

Jordi Gironès, membre de la Comissió Esportiva del Club Hoquei Olot: “Hem de pensar que aquest any hem estat molt a prop d’eliminar el Barça, que és qui ha quedat campió de lliga. S’ha d’anar partit a partit, però es preveu un bon equip implicat de cara al proper curs”.

L’Hoquei Olot B-Sensible mantindrà gairebé la totalitat de la plantilla el proper curs, amb l’excepció de la baixa de Bernat Grauvilardell a la porteria perquè deixa l’estic.