El quiosc El Gurn d’Olot amplia la seva oferta per la davallada de la venda de diaris

En els últims anys molts negocis de tota la vida s’han hagut de reinventar per sobreviure. Un exemple són els quioscos, on ara a més d’oferir la premsa diària s’hi poden trobar molts més articles, com ara postals, regals, joguines… És el cas del quiosc de la Plaça Mercat d’Olot, el Gurn, amb més de quinze anys d’història.

El Quiosc el Gurn fa 15 anys que va obrir les seves portes al centre de la ciutat d’Olot. És un local petit però amb molta varietat productes, i és que en aquests últims anys han notat una davallada de vendes pel que fa als productes d’informació com diaris o revistes, i han hagut d’ampliar l’oferta.

El productes infantils han sigut les noves incorporacions al Quiosc, que han passat per davant de l’actualitat informativa. I és al quiosc el Gurn hi podem trobar des de diaris, fins a llaminadures, joguines i col·leccionables.

Durant tot el dia hi ha afluència de gent gràcies al nou horari comercial del Mercat, tot i que les vendes varien en funció del moment del dia. Durant el matí, el que mes es ven són les revistes del cor i els diaris com el Punt, el diari de Girona, La Vanguardia, i els esportius. En canvi a la tarda, els productes infantils i les llaminadures són el que més triomfen. El Quiosc el Gurn forma part de la Plaça Mercat, al centre de la ciutat, que fa tres anys que va inaugurar la remodelació.

El nou edifici a millorat les condicions del botiguers, i les botigues. A més a més el parc infantil els permet tenir clients assegurats durant la tarda, així com el nou horari ampliat a tot el dia que els permet oferir un millor servei als clients.