El ciclista garrotxí Martí Hidalgo guanya el Campionat de Catalunya en ruta cadet i el de contrarrellotge

Un ciclista garrotxí es converteix en doble campió de Catalunya cadet. Es tracta de Martí Hidalgo: el corredor de Les Preses haurà de defensar una temporada el títol de millor català en ruta i en contrarrellotge. No es tracta de l’únic garrotxí amb medalla: Pau Torrent també va aconseguir un bronze en el campionat en ruta.

Corre una bicicleta campiona per les carreteres de la Garrotxa. És la del ciclista de Les Preses Martí Hidalgo, flamant nou campió de Catalunya cadet, i en dues categories diferents. El corredor atresora els títols de ciclisme en ruta i de contrarrellotge, aconseguits en un sol cap de setmana a Sant Julià de Vilatorta, tot i ser cadet de primer any. Es tracta de dos èxits que demostren el potencial d’Hidalgo, però que han arribat de forma inesperada pel mateix ciclista.

Martí Hidalgo, campió de Catalunya cadet de ciclisme en ruta i contrarrellotge: “No m’imaginava que ho pogués aconseguir en les dues competicions: pensava que podia tenir un bon resultat tant en ruta com en contrarrellotge, però no en les dues”.

Hidalgo va aconseguir els títols defensant els colors del Terrassa Tot Net, amb qui el Club Ciclista Olot Infantil manté una vinculació estreta: a les seves files també hi prenien part Marcel Pallarès i Pau Torrent, que van fer un bon paper als dos campionats formant part del Top 10 d’ambudes classificacions. Precisament, Torrent també va aconseguir el bronze en ruta, i ara els medallistes han de defensar la seva posició a la Copa Catalana per participar als Campionats d’Espanya. En aquests moments Martí Hidalgo lidera la classificació de la Copa Catalana cadet, amb 370 punts, mentre que Pau Torrent ocupa la quarta posició amb 221.