Correus reorganitza les oficines i els seus horaris a la Garrotxa i equipara els serveis de Sant Joan les Fonts als d’Olot

Des de l’1 de juny, Correus ha implantat una sèrie de canvis a les oficines de la Garrotxa que tenen com a objectiu millorar l’atenció al client. Es basen, generalment, en la reestructuració de seus i l’ampliació d’horaris. El municipi on més canvis s’han realitzat és Sant Joan les Fonts.

 

Fa dos anys, el consell d’alcaldes de la Garrotxa va crear una comissió per demanar al servei de Correus a Catalunya millores en l’atenció al client. Es va posar sobre la taula l’ampliació de serveis a l’oficina de Sant Joan les Fonts, pel nombre d’habitants i pel seu teixit industrial. La resposta va ser favorable. Des de l’1 de juliol s’ha ampliat l’horari d’aquesta oficina, de dilluns a divendres de 3/4 d’11 del matí a 2/4 de 3 de la tarda, i dissabtes de les 11 a la 1 de la tarda. Així mateix, s’han equiparat els serveis als que ofereix l’oficina d’Olot.

 

Amb aquesta modificació, Sant Joan concentra els serveis de Correus al número 53 de la carretera d’Olot, eliminant l’oficina auxiliar de la Canya. Els canvis en aquest municipi situat a la corona urbana d’Olot permetran als veïns d’altres municipis no haver de desplaçar-se a la capital de la Garrotxa per realitzar qualsevol tràmit.

La reorganització del servei de Correus a la Garrotxa comporta canvis pel que fa a la recollida d’enviaments: certificats, notificacions i paqueteria. L’oficina de Sant Esteve d’en Bas amplia l’horari una hora. Aquí s’han d’adreçar a partir d’ara també els veïns del nucli del Mallol i Sant Privat d’en Bas. Els veïns de la Pinya i Riudaura deixen de recollir els enviaments a les Preses i a partir d’ara ho fan a Olot, amb l’ampliació d’horaris que això implica. En el revers de l’avís que reben a casa sempre trobaran l’oficina on s’han d’adreçar i l’horari d’obertura.

x