L’alcalde d’Olot creu que no és possible reforçar la vigilància policial a tota la ciutat per evitar bretolades com els incendis de contenidors

Arrel de l’episodi dels incendis provocats en almenys quatre contenidors aquest cap de setmana, diverses veus han questionat la necessitat de més vigilància als carrers d’Olot. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha explicat que això no és possible amb la plantilla actual de la Policia Municipal, tenint en compte que els fets no es concentren en un únic barri de la ciutat. En aquest sentit reitera la importància de la col·laboració ciutadana per poder identificar els autors, com ha passat en altres ocasions.

Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot: “No poden estar a tots els carrers d’Olot. Podriem fer més vigilància si es concentrés només en un barri. Per això vaig demanar que la gent ens ajudi perquè això passa els dissabtes quan la gent torna de gresca. Si la gent que veu alguna cosa ens ho diu, la policia ben orientada tindrà més possibilitats”