Olot en Comú demana que es renovi el Pla Local d’Habitatge per detectar els casos com el de l’edifici esfondrat

Els partits de l’oposició també veuen amb preocupació la situació dels edificis al centre de la ciutat. Olot en Comú creu que l’equip de govern de la ciutat no ha fet prou al Nucli Antic en els últims anys i recorda que el Pla Local d’Habitatge està pendent de renovar-se des de 2016.

Xavier Garcia, Portaveu Olot en Comú: ” Segons l’anterior pla teníem 111 habitatges ruïnosos, 181 en un estat bastant dolent i 1050 amb deficiències diverses. Si haguéssim fet el Pla Local d’Habitatge aquesta detecció de com estava el parc d’habitatge s’hagués actualitzat i  potser hagués passat igualment o s’haguéssin detectat aquest i altres casos. Al nostre entendre l’equip de govern no ha fet la feina que havia de fer”