Tot a punt per començar el Memorial Santi Silvas amb la novetat de la competició amb els millors tennistes juvenils de l’estat

Els tennistes participants al Memorial Santi Silvas ja escalfen els canells. Aquest dijous arrenca el torneig més important de l’estat espanyol per a tennistes en cadira de rodes, però fa dies que la Fundació Tommy Robredo es mou per apropar la disciplina a tots els garrotxins. A més, el campionat enceta enguany una nova categoria amb els millors tennistes juvenils de tot Espanya.

Torna l’emoció del tennis al Club Natació Olot, gràcies al Memorial Santi Silvas, el principal torneig de la disciplina en cadira de rodes de tot l’estat. A la Garrotxa van arribant els esportistes que disputaran l’esdeveniment, però la divulgació del seu esforç va més enllà dels dies de competició. Durant dues setmanes, sis centres educatius garrotxins, a més de dos d’altres comarques, han escoltat i participat de l’experiència del jugador José Luis Montoya, amb l’objectiu de conèixer més a fons i fer preguntes sobre el seu dia a dia.

Tommy Robredo, director de la Fundació Tommy Robredo: “Des dels inicis vam fer que els col•legis acollissin conferències per tal de conèixer la seva experiència més a fons, perquè veiessin que no hi ha diferències entre els objectius i les ganes de viure de tothom”.

A més d’aquesta tasca, el campionat arriba enguany amb una novetat: la inclusió d’una branca competitiva al torneig amb els setze millors tennistes juvenils amb capacitats completes de tot l’estat espanyol.

Tommy Robredo, director de la Fundació Tommy Robredo: “La intenció és que convinguin tots entre sí, que es divulgui més el tennis en cadira i el tennis competitiu, i fer-ho més atraient per a tot el món. Així, potenciem també el treball que fem des de la Fundació”.

El Memorial Santi Silvas arrenca aquest dijous i s’allargarà fins diumenge, quan tinguin lloc les diferents finals del campionat.

x