La vuitena edició de l’Olot Shopping Nit tornarà a obrir els comerços dissabte fins a la mitjanit

Aquest cap de setmana torna el Shopping Nit. La vuitena edició d’aquesta iniciativa, que ja s’ha consolidat com un a de les fites més destacades del calendari comercial olotí, enguany girarà entorn al món de l’òpera.

Un any més podrem sortir a comprar per Olot fora de l’horari habitual. Aquest dissabte, en el marc del Shopping Nit, els comerços de la ciutat obriran fins a les 12 de la nit. Aquesta és una campanya impulsada per l’Associació de Comerciants d’Olot que combina les compres amb diverses activitats pels carrers del centre i que en les seves vuit edicions s’ha convertit en una de les cites més destacades del comerç olotí.

Àngel Girona, dinamitzador Associació Comerciants Olot: “És una nit molt especial per als botiguers. Fan un esforç per obrir de les vuit fins a les dotze, però penso que és una de les cites més importants que té el calendari comercial de la ciutat”

Enguany durant el Shopping Nit a la Plaça Major es podrà veure la projecció de l’Òpera Manon Lescaut, del Liceu a la Fresca. Aprofitant aquesta activitat, des de l’ACO s’ha donat un tomb al format de les darreres edicions, que hi havia actuacions de grups de grups destacats, i s’han enfocat les activitats entorn al món de l’òpera. Així es mostraran vestits d’òpera del dissenyador olotí Carles Solé i a les escales de Sant esteve hi haurà la interpretació d’àries de diferents autors.

Com en les anteriors edicions, les ciutadans que realitzin compres superiors a 10 euros durant el Shopping Nit podran segellar el seu passaport. Al final es sortejarà un sopar al Restaurant les Cols i 20 vals de regal, amb l’import gastat durant la nit, fins a un màxim de 200 euros per passaport.

x