Una desena de dones emprenedores de tot Catalunya participen en un retir de dos dies a Mieres

Aquest dimecres ha començat una iniciativa pionera a la comarca, de la mà de tres dones garrotxines: un retir de dos dies on dones emprenedores que treballen soles es troben per compartir experiències a partir de conferències i activitats diverses.

‘Créixer en equip’ és el lema de les jornades de retir per a dones empresàries que es porta a terme dimecres i dijous a la casa de turisme rural Cal Carreter de Mieres.

La idea va sorgir de l’experiència de tres garrotxines, la Clara Bayona, que té una empresa de lettering, l’Anaïs Murlà, organitzadora d’esdeveniments i comunicadora i l’Anna Casals, que regenta la casa rural.

Anna Casals, emprenedora: “Som amigues a la vida personal i treballem soles. Teníem la necessitat de fer algo juntes i ens va semblar que podíem organitzar un retir per a dones que es trobaven en la mateixa situació. Un espai on poder compartir i passar estones de lleure juntes”.

 Una desena de dones que treballen pel seu compte, de poblacions com Palafrugell, Girona, Barcelona o Reus participen des d’aquest dimecres al retir, amb activitats que fomenten el networking i l’aprenentatge en grup, però també el lleure.

Anna Casals, emprenedora: “També és una mica un regal, un espai de relax… hi ha espais de tot per poder compartir no només feina sinó trobar relacions personals”

Tallers de mitja i ganxet, lettering, cuina, una ruta pels volcans de la Garrotxa o una xerrada amb l’experta en comunicació i màrqueting Txell Costa formen part del programa d’aquesta primera experiència per estrènyer llaços entre dones que tiren endavant el seu propi projecte.

 

x