Un grup d’estudiants de l’Institut Bosc de la Coma crea Volcano, un joc de cartes dels volcans de la Garrotxa

Un grup d’estudiants de quarts d’ESO de l’Institut Bosc de la Coma han creat un joc de cartes sobre els volcans de la Garrotxa.  Després de quedar entre els 5 primers en un concurs escolar de microempreses de Catalunya, ara busquen finançament per poder comercialitzar les cartes.

Aquest és Volcano, el nou joc de cartes dels volcans de la Garrotxa que han creat un grup d’alumnes de quart d’ESO de l’Institut Bosc de la Coma. El joc, format per 36 cartes, exposa les característiques més desacatades dels volcans garrotxins com l’any de la darrera explosió, la mida del cràter o l’altura a la que estan situats. En cada ronda es juga en base a una característica i el jugador que presenta la carta amb el valor més elevat, guanya.

Per tal de comercialitzar el joc, els seus creadors han posar en marxa una campanya de crowdfunding al Tor Suma. Per ara aconseguit més de 1.300 euros dels 3.000 que necessiten.

Alba Espina, creadora de Volcano: “ El nostre objectiu és seguir amb l’empresa i crear noves cartes. Ara volem traduir-les a tres idiomes més i necessitem ajuda per tirar-ho endavant”

El joc ha sorgit de l’assignatura d’emprenedoria on es demana als alumnes que desenvolupin un projecte. Aquest el van presentar fa poques setmanes al concurs català de microempreses de la Fundació Júnior Achivement i va quedar d’entre els cinc primers. Aquest resultat els ha permès concursar la setmana que ve al concurs estatal que es farà a Madrid.